Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10316/36015
Title: O produto turístico Gastronomia: Exige-se ou não um novo modelo de serviço de mesa?
Authors: Rocha, Luis Miguel Lopes Teixeira da 
Orientador: Cascão, Rui Ascensão Ferreira
Vaz, Paulo Miguel Machado Rodrigues de Morais
Keywords: Serviço de Mesa; formação; Table service; training
Issue Date: 28-Oct-2013
Serial title, monograph or event: O produto turístico Gastronomia: Exige-se ou não um novo modelo de serviço de mesa?
Place of publication or event: Coimbra
Description: Relatório de estágio do Mestrado em Alimentação - Fontes, Cultura e Sociedade, apresentado à Faculdade de Letras da Universidade de Coimbra
URI: https://hdl.handle.net/10316/36015
Rights: openAccess
Appears in Collections:FLUC Secção de História - Teses de Mestrado
UC - Dissertações de Mestrado

Files in This Item:
File Description SizeFormat
O produto turistico Gastronomia.pdf868.56 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.