Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10316/36015
Title: | O produto turístico Gastronomia: Exige-se ou não um novo modelo de serviço de mesa? | Authors: | Rocha, Luis Miguel Lopes Teixeira da | Orientador: | Cascão, Rui Ascensão Ferreira Vaz, Paulo Miguel Machado Rodrigues de Morais |
Keywords: | Serviço de Mesa; formação; Table service; training | Issue Date: | 28-Oct-2013 | Serial title, monograph or event: | O produto turístico Gastronomia: Exige-se ou não um novo modelo de serviço de mesa? | Place of publication or event: | Coimbra | Description: | Relatório de estágio do Mestrado em Alimentação - Fontes, Cultura e Sociedade, apresentado à Faculdade de Letras da Universidade de Coimbra | URI: | https://hdl.handle.net/10316/36015 | Rights: | openAccess |
Appears in Collections: | FLUC Secção de História - Teses de Mestrado UC - Dissertações de Mestrado |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
O produto turistico Gastronomia.pdf | 868.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Page view(s) 20
612
checked on Apr 23, 2024
Download(s) 50
553
checked on Apr 23, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.