Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10316/36015
Title: O produto turístico Gastronomia: Exige-se ou não um novo modelo de serviço de mesa?
Authors: Rocha, Luis Miguel Lopes Teixeira da 
Orientador: Cascão, Rui Ascensão Ferreira
Vaz, Paulo Miguel Machado Rodrigues de Morais
Keywords: Serviço de Mesa; formação; Table service; training
Issue Date: 28-Oct-2013
Serial title, monograph or event: O produto turístico Gastronomia: Exige-se ou não um novo modelo de serviço de mesa?
Place of publication or event: Coimbra
Description: Relatório de estágio do Mestrado em Alimentação - Fontes, Cultura e Sociedade, apresentado à Faculdade de Letras da Universidade de Coimbra
URI: http://hdl.handle.net/10316/36015
Rights: openAccess
Appears in Collections:FLUC Secção de História - Teses de Mestrado
UC - Dissertações de Mestrado

Files in This Item:
File Description SizeFormat
O produto turistico Gastronomia.pdf868.56 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Page view(s) 20

529
checked on Sep 21, 2020

Download(s) 50

328
checked on Sep 21, 2020

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.