Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10316/518
Title: Resíduos de antibióticos em alimentos : contribuição analítica e avaliação da susceptibilidade bacteriana
Authors: Pena, Angelina Lopes Simões 
Orientador: Silveira, Maria Irene de Oliveira Costa Bettencourt Noronha da
Keywords: Bromatologia e Hidrologia
Issue Date: 2-May-2001
Citation: Pena, Angelina Lopes Simões - Resíduos de antibióticos em alimentos : contribuição analítica e avaliação da susceptibilidade bacteriana. Coimbra, 2000.
Description: Tese de doutoramento em Farmácia (Bromatologia) apresentada à Fac. de Farmácia de Coimbra
URI: https://hdl.handle.net/10316/518
Rights: openAccess
Appears in Collections:FFUC- Teses de Doutoramento

Files in This Item:
File Description SizeFormat
ALSPena.pdf1.37 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Page view(s) 50

571
checked on Apr 23, 2024

Download(s)

103
checked on Apr 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.