Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10316/518
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSilveira, Maria Irene de Oliveira Costa Bettencourt Noronha da-
dc.contributor.authorPena, Angelina Lopes Simões-
dc.date.accessioned2008-12-05T14:52:39Z-
dc.date.available2008-12-05T14:52:39Z-
dc.date.issued2001-05-02en_US
dc.identifier.citationPena, Angelina Lopes Simões - Resíduos de antibióticos em alimentos : contribuição analítica e avaliação da susceptibilidade bacteriana. Coimbra, 2000.-
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10316/518-
dc.descriptionTese de doutoramento em Farmácia (Bromatologia) apresentada à Fac. de Farmácia de Coimbra-
dc.language.isoporpor
dc.rightsopenAccesseng
dc.subjectBromatologia e Hidrologiaen_US
dc.titleResíduos de antibióticos em alimentos : contribuição analítica e avaliação da susceptibilidade bacterianaen_US
dc.typedoctoralThesisen_US
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.openairetypedoctoralThesis-
item.cerifentitytypePublications-
item.grantfulltextopen-
item.fulltextCom Texto completo-
item.languageiso639-1pt-
crisitem.author.researchunitAssociated Laboratory for Green Chemistry - Clean Technologies and Processes-
crisitem.author.orcid0000-0003-0902-647X-
Appears in Collections:FFUC- Teses de Doutoramento
Files in This Item:
File Description SizeFormat
ALSPena.pdf1.37 MBAdobe PDFView/Open
Show simple item record

Page view(s) 50

571
checked on Apr 23, 2024

Download(s)

103
checked on Apr 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.