Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10316/27669
Title: | Efeito da aplicação de xilanases na redução do consumo de reagentes no branqueamento de pastas kraft de eucalipto | Authors: | Esteves, Cláudia Sofia Vicente Guimas | Orientador: | Carvalho, Maria da Graça Videira de Sousa Figueiredo, Maria Margarida Lopes |
Issue Date: | 7-Feb-2013 | URI: | http://hdl.handle.net/10316/27669 | Rights: | openAccess |
Appears in Collections: | FCTUC Eng.Química - Teses de Mestrado |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tese Final Cláudia(versão segura).pdf | 2.93 MB | Adobe PDF | View/Open |
Page view(s)
134
checked on Aug 17, 2022
Download(s)
171
checked on Aug 17, 2022
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.