Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10316/35983
Title: | Contributo para o desenvolvimento de uma bebida fermentada inovadora | Authors: | Baptista, Arnaldo da Conceição | Orientador: | Coelho, Maria Helena da Cruz | Keywords: | História da Alimentação; Fermentação Alcoólica; Maçã e Laranja; Bebida Inovadora; Sidra; Food History; Alcoholic Fermentation; Apple and Orange; Innovative Beverage; Cider | Issue Date: | 26-Feb-2016 | Serial title, monograph or event: | Contributo para o desenvolvimento de uma bebida fermentada inovadora | Place of publication or event: | Coimbra | Description: | Dissertação de Mestrado em Alimentação - Fontes, Cultura e Sociedade, apresentada à Faculdade de Letras da Universidade de Coimbra | URI: | https://hdl.handle.net/10316/35983 | Rights: | embargoedAccess |
Appears in Collections: | FLUC Secção de História - Teses de Mestrado UC - Dissertações de Mestrado |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Contributo para o desenvolvimento de uma bebida fermentada inovadora.pdf | 2.14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Page view(s) 20
715
checked on Oct 8, 2024
Download(s)
501
checked on Oct 8, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.